2013-01-28 09:21:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Jó napra számíthat

Napi horoszkóp január 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A pénz hiánya, és ezzel összefüggésben a létbizonytalanság tartják folyamatosan stresszben. Különösen, ha ön férfi, azt is nehezére eshet feldolgozni, hogy folyamatosan a társára van utalva. De örüljön, hogy van kire.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nosztalgikus napja lehet. Valakivel, akivel valaha nagyon jól érezte magát, ma találkozhat. És maga is meglepődik azon, hogy mintha nem múlt volna el az az idő. Hálás neki, amiért olyan jól tartja magát. És viszont.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Kifejezetten jól indulhat a napja: a munkatársai várhatják valamilyen meglepetéssel, vagy a kedvese részelteti ma extra jutalomban. Akár még ágyba is kaphatja a reggelit. Soha rosszabb hétfő reggelt! Szép nap ez az életre.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma bekopogtathat önhöz a szerencse, még akkor is, ha amúgy nem foglalkozik a szerencsejátékkal. Egy nagyobb összeg pottyanhat az ölébe, ami – akár számított rá, akár nem – most kihúzhatja önt a csávából. Nagy reményei megvalósulni látszanak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Feszültségekkel teli nap áll ön előtt. Nem csak a munkahelyén stresszelik, de az otthonába is beférkőznek a rémhírek. Azonban amíg ezek csak bomlasztó pletykák, ne is hallja meg őket. A felét a félelem gerjeszti ezeknek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma sajnos bal lábbal kelt fel, de ne hagyja, hogy ez az egész napjára rányomja a bélyegét. Szerencsére önben még mindig elegendő a tűz, hogy fordítson a sorsán. Ez a szív sokakat megmelenget. Így jó.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ha tovább akar lépni, ahhoz először is a saját elképzeléseit kellene tisztáznia, és tisztábban látnia. Akkor majd úgy is tudja láttatni másokkal. Így szerezhet aztán híveket, támogatókat. Ez lehet a megvalósítás útja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma egy csekély ajándékra számíthat egy ismerőse részéről. Az ajándék ugyan apróságnak tűnhet, de a végén kiderülhet, hogy mindennél drágább lehet önnek. Ezért ne becsülje le soha, amit kap. Kicsi, de annál hasznosabb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma elkéshet valamiben, talán már az ébredést is későn kezdi. Ezért aztán az egész napja kapkodós, mindég maga előtt görgeti azt a bizonyos elvesztegetett időt. Ha azonban lassít, akkor mégis hamarabb odaérhet. Lehetetlen, de igaz.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Jó napra számíthat. Végre jó híreket kap, és az ön véleménye, elképzelése is pozitív visszhangra lelhet. Ma érezheti: végre a kezében a sorsa, végre változtathat a dolgokon. Amit eddig lehetetlennek vélt, most megvalósulhat.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma egy régi ismerősével találkozhat, és nosztalgikus légkört teremtve akár onnan folytathatják, ahol valaha abbahagyták. A szerelemre azonban ez mégsem teljesen igaz. Az ugyebár nem káposzta… A barátságról azonban nincs ilyen mondás.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Valaki fontos szerepet játszhatna az ön életében, ha ezt végre sikerülne elhitetnie vele. Az illető azonban úgy látszik, hogy a fülén ül, és még szemellenzőt is visel. De az is lehet, hogy csak fél a bonyodalmaktól. Vagy unja már.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: